Specifiek rapporteren aan de hand van praktijkcasussen Beveiliging 2 & 3

Over de opleiding

Er vindt een incident plaats en jij moet als (aspirant) beveiliger daarop reageren. Wat zijn je bevoegdheden, hoe ga je om met de huisregels en wat kun je wel of niet doen? Wanneer het incident afgelopen is, moet je een specifiek rapport schrijven over het incident en over de afhandeling hiervan. Het rapport moet voldoen aan een aantal eisen. Niet altijd gaat een specifiek rapport mee in een proces verbaal van de politie, maar stel dat dit wel gebeurt, dan wil je dat jouw rapport goed genoeg is om toegevoegd te worden!

In deze cursus worden verschillende casussen behandeld die ja als (aspirant) beveiliger tegen kunt komen en aansluitend wordt het opstellen van een specifiek rapport geoefend. Een goede cursus voor de aspirant beveiliger als voorbereiding op het praktijkexamen Beveiliger. Ben je al gediplomeerd, dat is dit een mooie cursus om je kennis op te frissen.

NiveauMBO 2
DuurMin. 1 maand
VakgebiedBeveiliging
OpleidingstypeOnline klassikaal
Prijs€ 1995,00 GRATIS
Direct inschrijven
Vragen over de opleiding?
Studieprogramma
Lesplanning
Resultaten

Een specifiek rapport wordt opgesteld nadat er een incident of calamiteit heeft plaatsgevonden. Beveiligers krijgen steeds meer te maken met verschillende incidenten en moeten dan ook steeds vaker een specifiek rapport opstellen. Dit rapport is niet alleen voor de opdrachtgever van beland, maar kan ook gebruikt worden als bijlage bij een proces verbaal van de politie.

Inhoudelijke onderdelen:

  • Basiskennis Wetboek van strafvordering en strafrecht
  • Instructies en taken van een beveiliger
  • Beveiligingsmaatregelen
  • Inhoud specifiek rapport

Een overzicht van alle startdata is te vinden op de pagina "Startdata cursussen".

Studieduur: 4 online bijeenkomsten van 3 uur per bijeenkomst.

Wat leert de deelnemer?
De deelnemer leert hoe een beveiliger behoort te reageren in verschillende situaties. Welke vormen van beveiligingsmaatregelen er zijn en wanneer deze toegepast kunnen worden. De deelnemer krijgt inzicht in de werkzaamheden van een beveiliger en leert het belang van het schrijven van een goed specifiek rapport.

Wat kan de deelnemer na afronding van het traject?
Na afronding van deze opleiding is de deelnemer in staat om een volledig specifiek rapport te schrijven. De deelnemer kan een goede inschatting maken hoe er gehandeld moet worden in specifieke situaties waarmee beveiligers te maken hebben of te maken kunnen krijgen.

Koraalrood 153
2718 SB Zoetermeer

T: 079 30 30 500
E: gratisopleidingen@vbot.nl
KVK-nummer: 67788726
BTW-nummer: NL857174198B01

ZOEK NAAR
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram