Basiskennis persoonsbeveiliging

Over de opleiding

Wat is de beste manier om een VIP van A naar B te begeleiden? Hoe moet je dreigingen inschatten en wat moet of kun je doen als er een aanval op je VIP plaats vindt? Als persoonsbeveiliger ben je zichtbaar ‘onzichtbaar’.  Je valt niet altijd op, maar bent er wel altijd!

In deze cursus maak je kennis met het vak Persoonsbeveiliger. Wat maakt dit vak zo interessant? Waar moet je allemaal aan denken als je met een VIP op pad gaat? In deze basistraining maak je kennis met al deze onderdelen van dit mooie vak.  Een goede cursus voor beveiligers die hun huidige kennis uit willen breiden en voor iedereen die interesse heeft in dit vakgebied.

NiveauMBO 2
DuurMin. 1 maand
VakgebiedBeveiliging
OpleidingstypeOnline klassikaal
Prijs€ 2150,00 GRATIS
Direct inschrijven
Vragen over de opleiding?
Studieprogramma
Lesplanning
Resultaten

Wat doet een persoonsbeveiliger? En hoe wordt een VIP beveiligd?

Deze training geeft je inzicht in de verschillende werkzaamheden van een persoonsbeveiliger. Hoe schat je risico's in en op welke manier kun je een VIP het beste van A naar B verplaatsen?

Een mooi kennismakingstraining voor iedereen die interesse heeft in de functie van persoonsbeveiliger.

Inhoudelijke onderdelen:

  • Inschatten dreigingen
  • Opstellen beveiligingsplan
  • Vervoeren van een VIP
  • Gewapende en ongewapende aanval op een VIP
  • Basis eerste hulp voor de VIP

Een overzicht van alle startdata is te vinden op de pagina "Startdata cursussen".

Studieduur: 4 online bijeenkomsten van 3 uur per bijeenkomst.

Wat leert de deelnemer?
De deelnemer leert om verschillende vormen dreigingen te herkennen, leert vooronderzoek te doen en het vervoeren van een VIP. De deelnemer leert de basiskennis van het beveiligen van een VIP, hoe een beveiligingsplan moet worden opgesteld en hoe deze gelezen moet worden. Deelnemer leert om een vervoersplan op te stellen om de VIP veilig van A naar B te vervoeren. De deelnemer leert wat te doen wanneer een VIP gewond raakt door een aanval.

Wat kan de deelnemer na afronding van het traject?
De deelnemer kan na het afronden van dit traject een bais-beveiligingsplan lezen en opstellen om een VIP te kunnen beveiligen. De deelnemer kan inschattingen maken en een vooronderzoek doen wanneer een VIP beveiligd moet worden. De deelnemer kan een basis vervoersplan opstellen.

Koraalrood 153
2718 SB Zoetermeer

T: 079 30 30 500
E: gratisopleidingen@vbot.nl
KVK-nummer: 67788726
BTW-nummer: NL857174198B01

ZOEK NAAR
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram