Basiskennis Beveiliging & Handhaving

Over de opleiding

Op evenementen zie je beveiligers lopen en op straat de handhaving. Waarom een beveiliger niet op straat en een handhaver niet op een evenement? Je leert in deze training wie welke bevoegdheden heeft, wie waar zijn functie mag uitoefenen, wat het verschil is tussen deze functies en wat het toekomst perspectief is.

Voor beveiligers is het leerzaam om deze training te volgen om zo inzicht te krijgen in de werkzaamheden en bevoegdheden van een handhaver, en voor de beveiliger telt precies hetzelfde. Op deze manier leer je elkaars beroep kennen.

Werkzoekende krijgen een goed beeld van deze beroepsgroepen en wellicht kiezen ze voor één van deze mooie beroepen die op de lijst van kansrijke beroepen staan van het UWV.

NiveauMBO 2
DuurVanaf 1 maand
VakgebiedBeveiliging
OpleidingstypeOnline klassikaal
Prijs€2250,00 GRATIS
Direct inschrijven
Vragen over de opleiding?
Studieprogramma
Lesplanning
Resultaten

De beveiligings- en veiligheidsbranche bestaat uit verschillende beroepsgroepen. In deze training maak je kennis met het beroep Beveiliger en Handhaver/ BOA.

Welke bevoegdheden heb je in de verschillende functies en wie is waar verantwoordelijk voor. Een leerzame training voor iedereen die overweegt de beveiliging of handhaving in te gaan en meer wil weten over het vakgebied.

  • Basiskennis privaatrecht
  • Basiskennis publiekrecht
  • Wetboek van strafvordering
  • Wetboek van strafrecht
  • Verschil bevoegdheden Beveiliger en opsporingsambtenaar
  • Beveiliger in de praktijk
  • Handhaver in de praktijk

Een overzicht van alle startdata is te vinden op de pagina "Startdata cursussen".

Studieduur: 4 online bijeenkomsten van 3 uur per bijeenkomst.

Wat leert de deelnemer?
De deelnemer leert wat het verschil is van beveiliging/handhaving in het publieke en private domein. De deelnemer leert inzicht krijgen in de verschillen, maar ook in de overeenkomsten van beide beroepen.

Wat kan de deelnemer na afronding van het traject?
De deelnemer kan onderscheid maken in de werkzaamheden van het publieke en private domein. De deelnemer kan zijn eigen bevoegdheden benoemen en toepassen. Wanneer een deelnemer zich aan het oriënteren is in één van beide functies, weten zij nu precies wat de verschillen zijn van beide functies.

Koraalrood 153
2718 SB Zoetermeer

T: 079 30 30 500
E: gratisopleidingen@vbot.nl
KVK-nummer: 67788726
BTW-nummer: NL857174198B01

ZOEK NAAR
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram